Äntligen är våren här!

Som vi har väntat. Och längtat. Nu är vårvärmen äntligen här, den kom lagom till första maj. Jag och naturen lapar i oss sol och vårtecknen blir fler och fler. I området där jag bor finns det fantastiska ekar. Än har inte deras löv slagit ut men på marken under deras kraftiga stammar blommar blåsippor och vitsippor.

Om jag har möjlighet så går jag en daglig lunchpromenad i våra vackra omgivningar. Just nu är också fågelsången bedövande vacker. På våren kommer en mängd olika fåglar och de är extra aktiva får jag för mig. (Är ingen fågelskådare eller ornitolog som ni märker utan njuter bara ohejdat av deras vackra sång).

I övrigt ägnar jag tid åt mitt nya manus. Jag har en sista inlämning den 2 juni på kursen i Kreativt skrivande. Så jag får jobba på nu den tid som är kvar. Har även sökt fortsättning till hösten. Men innan dess sommarledigt och medverkan på bland annat Överkalix marknad.

Det här inlägget postades i Att skriva, Reflektioner, Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.