Appeltoffts bokhandel i Nynäshamn köper in boken

Idag var jag på besök i min gamla kära hemkommun Nynäshamn. Här har jag tillbringat mina första 19 levnadsår. Jag har många minnen från den staden, och dess olika omgivningar. Eftersom Jag vet inte vad som händer utspelar sig i Nynäshamn så tänkte jag att den borde vara extra intressant för bokhandeln där. Så jag besökte Appeltoffts bokhandel som den heter. Och Madeleine Appeltofft köpte in ett antal ex på stående fot! Känns roligt.

Som alla andra bokhandlare har Appeltoffts bokhandel rea just nu.

Jag besökte också Rosengården, det demensboende som förekommer flitigt i boken, och träffade föreståndare Bella, vilket var väldigt trevligt. De köpte också in några böcker.

Efter det åt jag lunch på ett riktigt pangställe som måste vara ganska nytt. Jag är inte jätteofta i Nynäs men sist jag var där så fanns inte detta ställe. Det fanns mycket gott att välja på, jag tog en vegansoppa med sting i. Det var också en mycket hemtrevlig och stämningsfull inredning på cafét.

Efter det var jag bara tvungen att åka Ringvägen runt. Det gör jag varje gång jag är i Nynäshamn. Antingen åker med bil eller ännu hellre promenerar. Ringvägen heter egentligen Strandvägen men kallas för det förra av alla Nynäshamnare. Den byggdes till sommar OS, som Sverige var värd för 1912. Seglingstävlingar ägde rum utanför Nynäshamn. Det är en fantastiskt vacker promenadväg som går längs med öppet hav. Ringvägen förekommer också flera gånger i min bok.

Det här inlägget postades i Bokutgivning, Jag vet inte vad som händer och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.