Idag kom första recensionen

”Gripande, stark och vackert skriven!” Idag kom första recensionen och den var kort men naggande god :-). Jennies Boklista ger Jag vet inte vad som händer 4 av 5 möjliga i betyg! Känns jättekul förstås. Jennies Boklista skriver inte någon längre analys utan har som mål att göra en kort beskrivning av boken och därefter ge ett omdöme plus ett betyg. Så glad att första recensionen är positiv och hoppas på fler recensioner. Vore roligt att också läsa lite längre omdömen, gärna positiva förstås. Jag håller tummarna för det.

Hitintills har boken sålt i ungefär 100 exemplar, och idag är det första försäljningsdag! Det är Adlibris, Bibliotekstjänst, Bokus och lite olika bokhandlare som har köpt in. Dessutom har Kungsholmens Västra Gymnasium köpt in boken i en klassuppsättning till sin vård- och omsorgsutbildning. Det är jag väldigt glad över. Tror att den passar mycket bra som kurslitteratur för blivande undersköterskor, som komplement till facklitteraturen.

Och imorgon smäller det för då är det releaseparty på Bar Brooklyn! Ska bli såå roligt. Och lite nervöst förstås. Hoppas vi ses där!

Det här inlägget postades i Bokutgivning, Jag vet inte vad som händer och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.