Jag vet inte vad som händer på Storytel

Den 30 augusti släpps Jag vet inte vad som händer som ljudbok. Inläsare är skådespelaren Kerstin Andersson. Då kommer du också att kunna lyssna på den via Storytel om du prenumererar på tjänsten. Du kan också köpa den direkt via Adlibris till exempel. Men för dig som är pocketälskare så kan du skaffa den redan nu förstås. Nu kostar den bara 63 kronor på Adlibris, de har sänkt priset några kronor.

Jag vet inte vad som händer i ljudboksformat. Kommer den 30 augusti i en hörlur nära dig.

Det här inlägget postades i Bokutgivning, Jag vet inte vad som händer och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

2 svar på Jag vet inte vad som händer på Storytel

 1. Ph skriver:

  Hej! Vill bara tacka för en riktigt fin bok. Lever i en liknande verklighet med en nära anhörig så det var skönt att få läsa din bok och förbereda mig än mer som komma skall. Tack! Ser fram emot kommande böcker:)

  • Anna Norlin skriver:

   Hej Philomene Grandin!
   Tack så mycket för din kommentar. Jag blir väldigt glad över att du gillade min bok. Demens är en hemsk sjukdom och det är inte lätt att vara anhörig. Men jag tror att det gör stor skillnad att man finns där bredvid och gör det man kan. Styrkekram till dig!

Kommentarer är stängda.