Jobbhäng på Anglais

Idag sitter jag på Scandic Anglais och jobbar. Det var min vän som tipsade om att det är ett bra ställe att hänga på. Och det stämmer. Det är en skön loungemiljö med ”lagom” mycket ljud och liv. Dessutom har de ett bord med åtta arbetsplatser där man kan ladda datorn och arbeta bekvämt.

Oftast jobbar jag hemifrån men jag hade en del ärenden inne i stan idag. Har bland annat varit och skaffat Dukoral, drickvaccin, inför en resa till Kerala i Indien som jag ska åka på om tre veckor. Jag passade på att dejta med vännen och äta en god lunch på Lilla ekot, en vegetarisk restaurang jag kan rekommendera. I kväll ska jag också på ett planeringsmöte med Stockholmsförfattarna. Det är en sammanslutning av författare som genomför gemensamma events med mera. Det verkar vara en mycket god idé att gå ihop och samarbeta och jag ser fram emot att bli medlem.

Det här inlägget postades i Att skriva och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.