Julefrid

Sitter just nu och lyssnar på klassisk julmusik och kopplar av efter diverse julstök. Dan före dopparedagen. Idag har det varit soligt och säkert 5 plusgrader ute. Solen kommer inte upp särskilt högt på himlen dock så det gäller att passa på att komma ut de få timmar den är uppe. Så härligt att hinna med en runda i naturen.

Dan före dan var det soligt och varmt. Vi såg två svanar på vift. Kan du se dem?

Som du kanske vet har stora delar av hösten handlat om förberedelse och marknadsföring av min bok Jag vet inte vad som händer som kommer i mars 2017. Det ska bli så roligt att få ha release för boken och se hur den tas emot. Idag fick förlaget ett mejl ifrån Malous bokklubb på TV4 som ville ha ett recensionsex och även Tara, Femina, Vårdfokus, Värmdö Paper med flera har hört av sig. Jag vet ju att det inte automatiskt betyder att boken blir uppmärksammad, men roligt ändå.

Bild lånad från NO Publishings julhälsning.

2016 har varit ett spännande och utvecklande år på många sätt. Jag har bytt fokus i mitt liv och ägnar mig nu åt skrivande på heltid. Jag har också fått en internationell certifiering som lärare i Kundaliniyoga, gått en instruktörsutbildning i medicinsk yoga och även gått en kurs i mindfullness. Att fördjupa sig i yoga och meditation är en pågående resa som ger så mycket på många plan. Så jag har mycket att tacka det gångna året för. Hoppas också att ditt år har medfört ljuspunkter.

Jag vill passa på att önska dig som läser det här en riktigt skön och avkopplande jul!

De här blommorna har jag fått av en god vän. Visst är de vackra?

Det här inlägget postades i Bokutgivning, Jag vet inte vad som händer, Reflektioner, Yoga och meditation och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.