Min vän Thérèse

Vänner är otroligt viktiga. Idag har jag ätit lunch med min vän Thérèse. Eftersom jag jobbar hemifrån för det mesta så gäller det att hitta olika sätt att nätverka för att få in den sociala verksamhet som normalt finns på arbetsplatser. Ett sätt för mig är att äta lunch med människor jag tycker om. Så idag träffade jag Thérèse på Waterfront hotel i city, i närhetens av T:s jobb på Australiens ambassad.

Thérèse och jag lärde känna varandra när vi arbetade på Energimyndigheten en gång i tiden. Way back in 1999 tror jag det var. Vi arbetade båda med kommunikation då. Idag pratade vi om Thérèse resa till San Fransisco nyligen (där hennes bror bor) och om bokutgivning.

T berättade att en vän till henne, Wiveka Wachtmeister, har skrivit en bok som heter Om konsten att flyga: säkerhetsinstruktioner, som är utgiven av Bucket List Books. Det verkar vara en jätterolig bok med superfina och kluriga broderier. Det är nämligen så att Wiveka är väldigt flygrädd så när hon tvingas flyga så broderar hon flygvärdinnor. Gå in och provläs boken får du se!

Thérèse gillar också att skriva, så nu väntar vi bara på att T kommer med sin första bok. Den blir säkert jätterolig, för T har en alldeles speciell humor.

Det här inlägget postades i Att skriva, Bokutgivning och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.