Nu börjar jag hämta mig

Från releasen som var häromkvällen på Bar Brooklyn på söder. Det blev en härlig kväll med mycket folk, bokförsäljning och signering, mingel, samtal på scen och två jättebra band som spelade; Framtidsplaner och Hugo& Jesper.

Jag blir intervjuad av Gunilla Thorstensson om boken. Efter det läser jag ett stycke.

Redo för försäljning och signering!

Det kom över 100 personer. Så glad att vänner, släkt, före detta kollegor med flera ville komma och fira med mig!

Framtidsplaner in action. Superbra!

Och Hugo & Jesper. Mycket uppskattat!

Hela kvällen blev jättelyckad. Fick fantastiska blommor och andra fina gåvor! Den enda baksidan var att jag inte hann njuta, mingla och prata med alla som jag ville hinna träffa. För intensivt helt enkelt. Varmt tack till alla som kom!

Det här inlägget postades i Bokutgivning, Jag vet inte vad som händer och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.