Signering ICA Maxi Haninge

Idag tar jag med mig roll-up och ett gäng böcker och åker till ICA Maxi i Haninge för signering. Klockan 15-19 kommer jag att stå där. Jag har tidigare signerat på ICA i Västerås (Hälla och Erikslund) och i Värmdö, det ska bli spännande att se hur det blir i kväll. Det är kul att komma ut och möta potentiella läsare/köpare samtidigt som det känns en aning märkligt att stå på en ICA affär och sälja sin bok. Men de ICA jag har varit på (framförallt de två i Västerås) var enorma affärer där allt finns att köpa och det var verkligen jättemycket folk som var där och handlade.

Värmdö bokhandel har också köpt in ett antal av Jag vet inte vad som händer. Det känns extra roligt att den finns hos min lokala bokhandlare.

Det här inlägget postades i Jag vet inte vad som händer, Signering och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.