Tjoho nu är korret här!

Wow, det är en speciell känsla när inlagan är satt till boken. Nu ska jag bara läsa korr på den också. Viktigt att allt blir ordentligt gjort, inga korrfel – gud förbjude! När jag har korrläst skickas texten tillbaka till Lisa Zachrisson, som formger både omslag och inlaga, för ett andra och förhoppningsvis slutligt korr.

Parallellt med korrläsningen skriver jag ny text på kursen i kreativt skrivande. Jag har en sista uppgift som jag inte hann bli klar med under förra terminen. Uppgiften är att vi ska göra en omtolkning (byte av berättarperspektiv med mera) av Bortbytingen, en novell av Selma Lagerlöf. En spännande och inte helt lätt uppgift.

I övrigt är mitt huvudarbete denna vår att påbörja ett nytt bokprojekt. Jag gör även det inom ramen för kursen i kreativt skrivande. Innan jul lämnade vi in en skiss och till den 15 februari ska vi ha skrivit cirka 10 sidor. Det känns utmanande och roligt. Nu gäller det bara att hitta skrivlusten, disciplinen och fantasin också.

Det här inlägget postades i Att skriva, Bokutgivning, Jag vet inte vad som händer och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.