Tre förlag på Värmdö

Hej,

Föreläsningen i torsdags för vård- och omsorgspersonal i Solna stad gick bra och blev mycket uppskattad. Det kändes väldigt roligt att få komma dit och läsa ur boken och prata om demens ur ett anhörigperspektiv.

Nu har sommarnumret av Värmdö Magasin kommit och där finns en artikel om Jag vet inte vad som händer och förlaget NO Publishing. Värmdö Magasin är en gratistidning som skickas ut till alla hushåll i Värmdö, och eftersom det är sommarnumret går det även ut till sommargästerna. Artikeln handlar om tre förlag på Värmdö, varav NO Publishing är ett. De två andra ger ut barnböcker respektive historiska böcker.

Idag har jag också varit förbi Värmdö Bokhandel och hört mig för om de vill ta in Jag vet inte vad som händer i sitt sortiment. De ska återkomma. Hoppas det, vore roligt om boken finns att köpa här ute på Värmdö. Bokhandeln är välsorterad och med trevlig personal.

Det här inlägget postades i Bokutgivning, Jag vet inte vad som händer och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.