Vår och föreläsning på G

Idag har vi haft städdag i den samfällighetsförening där jag bor. Sly skulle röjas bort och kvistar och grenar samlas till majbrasan som finns på ängen. Som tur var hade vi vackert vårväder för ovanlighetens skull. Denna vår har hitintills varit kall och blåsig med få undantag. Efter den gemensamma städningen gick jag en skogspromenad längs den ”vanliga rundan”. Och trots kylan så är ändå våren på gång.

Mängder av tussilago och lite nytt grönt gräs har letat sig fram i vårsolen.

Utsikt över Baggensfjärden.

Ikväll ska jag också förbereda ett möte jag har imorgon med personer på Omvårdnadsförvaltningen i Solna stad. Den 18 maj är jag inbjuden att föreläsa om demens ur ett anhörigperspektiv för vård- och omsorgspersonal. Solna stad har köpt in 150 ex av Jag vet inte vad som händer till sin personal. Det känns både roligt och spännande. Jag är jätteglad över att personal som jobbar inom demensvård och äldreomsorg har chans att läsa boken. Och det känns också roligt att få en möjlighet att möta dem och ge mitt perspektiv på vad det kan innebära att vara anhörig till en demenssjuk. Jag hoppas också på dialog och givande samtal förstås.

Det här inlägget postades i Föreläsningar, Jag vet inte vad som händer och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.