Yoga – en väg till dig

I morse var jag på Värmdö yogacenter och deltog i en klass kundaliniyoga med Klas Landahl. Det var fantastiskt skönt. Centret ligger i hamnen i Gustavsberg i en vacker gammal byggnad som kallas för Gula Byggningen. Huset byggdes när porslinstillverkningen i Gustavsberg startade 1826. Huset har använts både som kontor, kyrksal och bostäder. Idag finns förutom yogacentret även Gustavsbergs konsthall här.

I maj i år blev jag färdig kundaliniyogalärare efter en tvåårig utbildning vid Stockholms kundaliniyogacenter. Jag är så glad att jag har gått utbildningen, den har lett mig in i en pågående spännande resa att lära känna mig själv bättre. Många kanske tänker att yoga handlar om att stärka sin fysiska kropp på olika sätt, och visst det stämmer också, men framförallt handlar det om att komma i kontakt med sig själv på ett djupare plan. Vem är jag där inne, och vad vill jag här i livet? Stora och kanske omvälvande frågor om man tar dem på allvar.

buddha

Det här inlägget postades i Yoga och meditation. Bokmärk permalänken.