Artiklar om Jag vet inte vad som händer och fler fina recensioner

Nu finns en artikel på Demensförbundets hemsida om Jag vet inte vad som händer. Även Nynäshamnsposten har skrivit en artikel som ligger på deras webb. Det har också kommit fler fina recensioner. Binas books skriver att ”Anna Norlin beskriver vardagen otroligt skickligt” och ”Kort sagt så är Jag vet inte vad som händer  en gripande bok som väcker många starka känslor och funderingar. Dessutom är den fint skriven om ett ämne som kan beröra oss alla.”

Även Bims bokblogg ger den lovord; ”Och jag tyckte att boken var mycket bra. Välskriven var den, och mycket gripande. Den berörde mig, och jag kan varmt rekommendera den.”

Sammantaget har boken fått betyg 4 av 5 av de som har recenserat den. Jättekul!

Det här inlägget postades i Bokutgivning, Jag vet inte vad som händer och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.