Bokhora lyfter fram ”Jag vet inte vad som händer”

Jag blev superglad när jag läste bokbloggen Bokhoras inlägg om vårens böcker 2017. Marcus Stenberg lyfter fram Jag vet inte vad som händer som en av de böcker han mest ser fram emot att läsa av vårens alla böcker 2017. Så här skriver Marcus om Jag vet inte vad som händer:

Jag är med största sannolikhet en hemsk människa som säger detta men jag gillar verkligen att läsa om sjukdomar. Har läst ”Ro utan åror” svinmånga gånger och ”Berget dit fjärilarna flyger för att dö” ännu fler. Den allra bästa boken om Wallander (spoiler alert) är ju den när han drabbas av demens. Den här verkar vara en kort bok om att sakta men säkert förlora sig själv till just den sjukdomen. Bonus: fint omslag på nytt förlag, en kombination som inte alltid är given.

Extra roligt att han också uppmärksammar det fina omslaget som Lisa Zachrisson har gjort. Och kul att han verkar uppskatta att ett nytt förlag blivit till.

Det här inlägget postades i Bokutgivning, Jag vet inte vad som händer och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.