Glad påsk!

Härligt med några lediga dagar. Jag tycker att påsken är en skön högtid eftersom det oftast innebär få krav. Är du inte särskilt kristen av dig så är det i stort sett vila, mat och umgänge som står på dagordningen.

Kort som jag fått av kvarterets påskkärringar.

Tyvärr har denna påsk varit osedvanligt kall hitintills och det ser inte ut att bli ändring på det. Just nu ligger det ett tunt snötäcke på våra utemöbler! Ja, ja. Lite sol har det i alla fall varit så jag har varit ute en del och promenerat ändå.

Igår kväll hade vi en härlig påskmiddag i vår lilla familj, men dessförinnan på dagen, så passade jag faktiskt på att åka en sväng till Ikea. Det var längesen. Jag tycker att Ikea är riktigt bra faktiskt. Och det är jag inte ensam om att tycka. Alla är där! Det är billigt, folkligt, festligt och fullsatt skulle man kunna säga :-). Dessutom är inte maten så pjåkig den heller. Jag åt en mycket prisvärd räkmacka. God var den.

Häromkvällen var jag på ett helt annat ställe. Också i syfte att äta (vilket inte var mitt enda syfte med Ikeabesöket om man ska vara nogräknad). Punk Royale heter en restaurang som ligger på Folkungagatan. Och det är en restaurang där vad som helst kan hända. (Det är i alla fall så de vill marknadsföra sig som). Men mycket god mat och dryck var det plus en väldigt speciell crazy atmosfär, som gör att jag gärna går dit snart igen.

Ostron serverade i pizzakartong.

En unicornperuk hängde på väggen, och efter ett tag började den naturligtvis valsa runt. Kul!

Jag tog inte särskilt många bilder men här är en på efterrätten. Punsch och varm äppelmunk med vaniljglass. Mmm.

Det här inlägget postades i Om mig, Reflektioner och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.