Jättefin recension av Bokhora

Blev jätteglad över Marcus Stenbergs recension på Sveriges största bokblogg Bokhora. Han skriver att Jag vet inte vad som händer är en bok som ”där jag sällsynt nog strukit under meningar och skrivit i marginalen. För mig var det en bok som fick mig att tänka på en hel del”.

Marcus Stenberg skriver också ”Det jag tycker är allra bäst i boken är all självrannsakan av ”fula” känslor vi alla har men som vi nog varken kan eller vill prata om på det här ärliga sättet. Det är kort och kärnfullt beskrivet och det gör lite ont att erkänna för sig själv att en gjort likadant eller förmodligen skulle agera likadant. Det är en sorts vardaglig smärta som består i att exempelvis inte vara modig nog för att ifrågasätta läkarnas medicinering.”

Det var också roligt att signera böcker på ICA Maxi i helgen. Det kom fram flera gulliga och trevliga människor som ville köpa och prata. En del jobbade inom vården, andra som journalister och författare och ytterligare andra som ”bara” var nyfikna på att läsa. Tack för att ni kom!

Det här inlägget postades i Jag vet inte vad som händer, Recensioner, Signering och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.