Nu har jag smält Bokmässan

Puh! Det var riktigt ansträngande att vara med på mässan i fyra dagar. En anledning är att det är en sån enorm kakafoni av ljud hela tiden. Det finns olika scener där framträdande äger rum non-stop och dessutom har många utställare evenemang i sin monter med mikrofon.

Samtidigt var det naturligtvis roligt att träffa läsare och köpare. Nedan ser du några av de härliga besökare som kom till min monter och ville köpa boken.

Sen fick vi också finbesök av vänner som tillbringade lördagen på mässan och på den motdemonstration mot nazisternas marsch som ägde rum samma dag. Som väl var var det enormt många som demonstrerade mot nazisterna och på så sätt försvarade demokratin och de demokratiska värderingarna.

Tony och jag delade upp oss så vi hann också med att gå och lyssna på en del seminarier. Jag var bland annat och lyssnade på asylrättsjuristen Viktor Banke som talade om sin nya bok Andrum. Har inte läst den ännu men den står på min lista.

Jag besökte också Skrivarakademins monter. De hade en lista med alla som har gått någon kurs eller utbildning hos dem och som har blivit publicerade. Numera står jag också med på den listan.

Och slutligen köpte jag en del böcker själv. Min montergranne Tamina Bentrani har skrivit en bok som heter Blodröd snö och som handlar om hennes flykt från Afghanistan till Sverige. Idag bor hon på Tjörn. Den boken ville jag naturligtvis köpa.

Det här inlägget postades i Bokutgivning, Jag vet inte vad som händer, Resor, Signering och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.