Stockholmsförfattarna i Söderhallarna

I fredags var jag och andra författare i Stockholmsförfattarna på ett signerings- och försäljningsevent i Söderhallarna. Det var så kul! Jag har ganska nyligen gått med i Stockholmsförfattarna och det var verkligen roligt att träffa kollegor, byta erfarenheter och lära känna varandra bättre. Så trevliga allihop. Dessutom blev det en del försäljning och signering av Jag vet inte vad som händer och fina samtal med köpare. Det var verkligen en riktigt lyckad dag.

Jag och fem andra kollegor från Stockholmsförfattarna på plats i Söderhallarna.

Författaren Anita Santesson pratar med Yvonne, en potentiell läsare.

Här är hela gänget. Från vänster; Anita Santesson, Anna Norlin, Aliya Dahlgren, Lill Eliana Viljesten, Birgitta Andersson och Pia F Davidsson. Längst till höger är Ylva Wegler som jobbar på sin debutroman.

 

Och naturligtvis köpte jag mina kollegors alster. Ser fram emot påskläsning!

Det här inlägget postades i Föreläsningar, Jag vet inte vad som händer, Signering och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.