Tara i mars och signeringar på gång

I marsnumret av Tara kommer det vara en intervju med mig om boken. Jag har blivit intervjuad av Lotta Byqvist och fotograferad av Anneli Hildonen. Intervjun gjordes via skype. Jag har fått se texten och jag tycker den är riktigt bra, det ska bli spännande att se den i tryck. Fotograf Anneli kom hem till mig häromdagen och tog bilder i drygt två timmar! Både inomhus och utomhus. Det är alltid lite obekvämt att bli fotograferad tycker jag, men Anneli var väldigt trevlig och proffsig.

Sen är fyra signeringstillfällen klara! Jag gör som Emelie Schepp och signerar på ICA Maxi. Så här ser det ut:

25/3 kl 12-16 ICA Maxi Västerås Erikslund

1/4 kl 11-15 ICA Maxi Värmdö

25/4 kl 10-14 ICA Maxi Västerås Hälla

15/6 kl 15-19 ICA Maxi Haninge

Det ska bli jättekul att komma ut och träffa potentiella läsare, att skriva är ju mycket ett ensamarbete och jag är också en social typ. Kom gärna förbi om du bor i närheten! Hoppas att det också blir fler signeringar framöver.

Det här inlägget postades i Att skriva, Bokutgivning, Jag vet inte vad som händer och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.