Vårens böcker är här!

För några dagar sedan damp Svensk bokhandels katalog över vårens böcker 2017 ner i brevlådan. En riktigt tjock ”telefonkatalog” med all utgivning under januari till april nästa år. Katalogen går ut till bokhandlare och andra återförsäljare av böcker. Det är utifrån den de bestämmer vad som ska köpas in och säljas i vår.

Svensk bokhandels katalog innehåller en massa spännande vårnyheter.

Jag började förstås att bläddra febrilt och på sidan 123 hittade jag information om Jag vet inte vad som händer. Det var en mycket speciell känsla att se bokomslaget och bild på mig. Ett steg närmare utgivning känns det som.

Hoppas det är en och annan inköpare som fastnar för den här.

Jag är mycket glad över det fina omslaget som formgivare och illustratör Lisa Zachrisson har gjort. På bilden i katalogen ser man bara framsidan men baksidan bjuder på en angenäm överraskning. Jag kommer snart att lägga ut bild så får ni se!

Det här inlägget postades i Bokutgivning och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.